Novinky

Výsledky volieb a doplňujúce voľby do FFS

By 27. októbra 2023 No Comments

Federácia Felis Slovakia oznamuje všetkým členom FFS, že dňa 21. októbra 2023 sa konalo zasadnutie Správnej rady FFS, v Bratislave.

Na zasadnutí prebiehali aj voľby, pričom z prihlásených kandidátov na jednotlivé funkcie, získala nadpolovičnú väčšinu hlasov iba kandidátka na Gestora chovateľského programu FFS – Ing. Nina Mičániová, ktorá sa týmto stala Gestorom chovateľského programu FFS.

K úspechu jej gratulujeme!

Keďže na ostatné funkcie nezískal žiadny z kandidátov nadpolovičnú väčšinu hlasov, boli vyhlásené nové voľby a budú sa konať dňa 11.11.2023 na zasadnutí Správnej rady FFS – ide teda o voľby do nasledovných funkcií:

  1. Prezident FFS
  2. Sekretár FFS
  3. Gestor Plemennej knihy FFS
  4. Kontrolór

Kandidáti na funkcie, ktoré budú volené môžu zaslať kandidatúru do 4.11.2023. Žiadosť je potrebné zaslať elektronicky na predpísanom tlačive na adresu oz@felisslovakia.sk. Súčasťou žiadosti musí byť sken podpísaného tlačiva. Dotazník kandidáta – na stiahnutie tu.

Popis, úlohy a zodpovednosť jednotlivých funkcií je uvedený v Organizačných a vykonávacích predpisoch FFS, rovnako ako aj volebný poriadok.

Prezident FFS